Bootcamp helden

Wat weet jij nou eigenlijk van jouw collega's? En hoe fit zijn jullie? Tijdens deze workshop gaan we in 10 sets jullie als team uitdagen. Doel is om zoveel mogelijk van elkaar te weten te komen en jullie daarbij fysiek uit te dagen. Strijd, fun, teambuilding en vitaliteit zijn kenmerken van deze workshop.

Estafette helden

Estafette ook wel aflossing genoemd, is een snelheidswedstrijd waarbij leden van een team achtereenvolgens een deel van de totaalafstand volgen. Belangrijke elementen hierbij zijn verbinding maken, de wil om elkaar te helpen, strategisch teamleden inzetten en een flinke dosis aanmoediging. Wil jij de samenwerking binnen jouw team op een andere manier bespreekbaar maken dan is dit een leuke workshop die je daarbij kunt inzetten.

Marathon helden

Hoe lang houden jullie het vol? Lukt het jullie om als team een marathon te lopen? Tijdens deze workshop gaan we jouw team uitdagen op creativiteit en wilskracht.

Aan de slag met een programma:
Wil jij duurzaam aan de slag met jouw team en de ontwikkeling een blijvende boost geven dan hebben we de volgende drie programma's:

Vitale helden

Hebben jouw helden in de organisatie hard gewerkt en zijn ze toe aan een cooling down? Wij hebben een programma ontwikkeld waarbij we teams helpen na een drukke periode flink wat gas terug te nemen. We zetten duurzame inzetbaarheid in om.


Anti-gedoe helden

Wij bieden een programma aan waarbij we samen met jouw team in vijf stappen aan de slag gaan met het gedoe binnen het team. We doen dit in vijf sessies van twee uur. Deze sessies kunnen iedere week plaats vinden of om de twee weken. Per sessie gaan we aan de slag met een waardevolle check-in en bepalen we het thema van de dag. Het resultaat is dat jullie als team na vijf stappen zelfstandig aan de slag kunnen. Bekijk hier de beschrijving van de vijf stappen.

Finish helden

Soms zijn de doelen ambitieus waardoor het nodig is om iets meer aandacht te besteden aan de stappen die gemaakt moeten worden. Met dit programma gaan we in tien stappen aan de slag met het fysieke en zakelijke doel. We maken gebruik van het vijf stappen plan maar doen twee extra rondes voor de verdieping. Deze sessies kunnen iedere week plaats vinden of om de twee weken. Aan het einde gaan we samen met elkaar over de finish! Bekijk hier de beschrijving van de tien stappen.

Op retraite:
Wil jij met jezelf aan de slag en jouw eigen ontwikkeling een blijvende boost geven. Dan bieden we twee programma's aan:

Hollen en stilstaan helden

Ervaar jij dat je continue een flinke werkdruk hebt en dat je vergeten bent hoe het is om even terug te schakelen? Met het hollen en stilstaan programma gaan we letterlijk doen wat we zeggen. Tijdens een lang weekend in de natuur gaan we schakelen tussen hollen en stilstaan en geven we jou weer de tools om dit daarna zelf toe te passen.

Berg helden

Twee keer per jaar gaan we met een groep de bergen in. Iedereen heeft zijn eigen berg (vraagstuk). Tijdens de dagelijkse wandeltochten gaan we ervoor zorgen dat jouw berg kleiner wordt. Het is een fysieke tocht met veel verbinding, mooie inzichten en nieuwe vriendschappen.