Vitale organisaties zijn succesvoller

Wij geloven er in dat als je beweging meer centraal stelt binnen jouw organisatie er vanzelf ook meer beweging komt in het succes van de organanisatie. Door beweging te koppelen aan onderwerpen die van belang zijn binnen jouw bedrijf ervaar je dat er iets op gang wordt gebracht.

Teams groeien door elkaar te inspireren en motiveren

Door het team opdrachten te geven waarbij ze persoonlijk uitgedaagd worden gaan ze ervaren dat ze elkaar nodig hebben om succesvol te zijn. Dit stimuleert dat ze elkaar gaan inspireren en motiveren en hierdoor onstaat er groei.

Grenzen opzoeken = sterke gemeenschappelijk deler

Het team loopt tegen een aantal grezen aan. Doordat ze samen ervaren dat er grenzen zijn en dat ze leren de grenzen te verdragen versterkt dit op een positieve wijze het teamgevoel.

Mensen worden gedreven door pijn en plezier

Door intensief met jouw team aan de slag te gaan zullen ze ervaren wat het effect is van pijn en plezier binnen de groep. Hierdoor onstaat er ruimte voor beweging.

Buiten aan de slag is goed voor de creativiteit

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen in de natuur de creativiteit van de mens een flinke boost geeft.

Iedereen kan
hardlopen!

Wat voor bouw of basisconditie je ook hebt, iedereen krijgt het uiteindelijk voor elkaar om meters harder te lopen.

Ontmoet de Hardloophelden

Het hardloophelden team bestaat uit twee fanatieke gangmakers die graag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging willen brengen:


Marleen Frunt

Loopschool RTB

Marleen is hardlooptrainer en werkt met passie en gedrevenheid binnen haar loopschool RTB. Ze zet mensen in beweging, ondersteunt, enthousiasmeert en motiveert om te blijven trainen. Zij ervaart en ziet dagelijks de kracht van het buiten sporten en het positieve effect op ieders functioneren. Uit het hardlopers
jargon:

"Een niet-loper is moe en zegt: ik moet op de bank om uit te rusten. Een hardloper is moe en zegt: ik moet een stukje rennen om energie op te doen!"


Marieke Borkus

Bedrijfshelden

Marieke werkt al jaren als organisatieadviseur/ trainer met verschillende teams. Met haar bedrijf Bedrijfshelden.nl gaat ze de uitdaging aan om de helden binnen het bedrijf te activeren waardoor het bedrijf succesvoller draait. Ze heeft de afgelopen jaren ontdekt dat letterlijk beweging nodig is om mensen echt een stap te laten zetten binnen de organisatie.

"Wanneer je geïnspireerd bent, komen sluimerende krachten, capaciteiten & talenten tot leven"- Mag ik jou inspireren?